WTD opleidingen

Inloggen

E-mailadres
Wachtwoord
Wachtwoord vergeten?
Nieuw wachtwoord

Over WTD opleidingen

WTD Opleidingen werd in 2010 opgericht en is inmiddels in veel opzichten uitgegroeid tot een veelbetekende vernieuwende totale opleider in Nederland. WTD Opleidingen is uw Totale Opleidingen Partner en werkt met de slogan: T.o.p. in opleiden! 

                     wtdopleidingen.jpg

 

Ons kenmerk is T.o.p. in opleiden oftewel wij willen voor onze opdrachtgever een totale opleidingen partner zijn ! We zijn volledig en structureel ingericht met een groot opleidingen pakket op het gebied van: Veiligheidsopleidingen, intern & extern transport opleidingen. Al deze opleidingen zijn gecertificeerd en met erkend certificaat/diploma. Dit verzorgen wij incompany of doen we in onze eigen volledig ingerichte veiligheidshall in Venlo.

 

De deskundigheid, flexibiliteit en betrokkenheid van ons team resulteren in marktconform maatwerk van opleidingen voor zowel opdrachtgever als kandidaten. Wij spelen voortdurend in op de veranderingen van opleidingen en zien onszelf als intermediair tussen behoefte en aanbod. Naast opleiden kunnen wij voor u ook kandidaten werven en selecteren.

T.o.p. in Maatwerk! 

In het zoeken naar creatieve oplossingen door te anticiperen op de ontwikkelingen van opleidingen loopt WTD Opleidingen voorop! Wij spelen adequaat in op de opleiding behoefte en wensen van uw organisatie, van daaruit geven wij u een “op maat” opleidingsvoorstel!

Onze succesfactoren:

  • Totale opleidingen partner
  • Uitgebreid opleidingen pakket
  • Maatwerk in opleidingen
  • Professionele gecertificeerde docenten
  • Volledig eigen ingerichte Veiligheidshal
  • Hoog Slagingspercentage
  • Zeer concurrerende tariefstelling
  • Subsidie/scholingfonds per branche (o.a. EVC)

 

Onze focus:

Een professionele en betrouwbare totale opleidingen partner te zijn voor bedrijven, ook zzp’ers door middel van one-stop-shopping. WTD opleidingen blijft altijd voor u streven naar de T.o.p. in opleiden!

Wij hopen u spoedig bij WTD opleidingen te mogen begroeten!

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring